Alles waar je ogen van gaan sprankelen moet je doen!

Miranda

Mijn naam is Miranda Scheepers, eigenaar en ambulant begeleider bij Fris Ambulante begeleiding.

Ik ben laagdrempelig in contact , tolerant en zonder waarde oordeel.
Met zachte kracht en enthousiasme ondersteun ik de cliënt richting eigen regie nemen in het leven. Leven vanuit kansen waarbij je jezelf waardeert en prettig voelt.

Samen nieuwe dingen ontdekken, vol verwondering een nieuwe stap maken in je leven.

RAMONA

Mijn naam is Ramona, ik heb ruim 15 jaar ervaring in het werken met mensen met een psychische kwetsbaarheid. Het is mijn ‘drive’ om mensen thuis te brengen, hen te helpen herinneren wie ze nu echt zijn.

Ik werk op niveau van bewustwording met als doel de cliënt weer regie over zijn eigen leven te laten ervaren. Ik laat me hierbij graag inspireren door zowel creatieve als spirituele werkvormen, afhankelijk van wat aansluit bij de hulpvraag en het moment.

Verder ben ik zelf graag in de natuur en zie ook ik in mijn werk hiervan de herstel-ondersteunende waarde. Samen wandelen geeft een andere dynamiek in de gesprekken dan thuis aan de keukentafel. Rust, respect en lichtheid zijn kenmerkende ingrediënten van mijn manier van begeleiden.


Charlotte

Mijn naam is Charlotte Beijer, ik ben open in contact en professioneel betrokken. Ik werk graag vanuit aansluiting samen met de cliënt.

Betrokkenheid begint voor mij met begrip, onderzoeken en begrijpen hoe de werkelijkheid er voor de ander uitziet.

Het ontdekken van kwaliteiten en kwetsbaarheden, communicatie, psycho-educatie rondom eigen autisme of een autisme verwante diagnose, bewustwording en een balans tussen draagkracht en draaglast zodat een nieuw perspectief wordt ontwikkeld.


Marieka

Mijn naam is Marieka Goedhart.

Ik begeleid voornamelijk (jonge) vrouwen die door verschillende situaties in moeilijke posities terecht zijn gekomen en graag weer de eigen regie willen terugpakken in hun leven. De begeleiding is maatwerk we gaan op zoek naar wat het beste past bij jou.


In de begeleiding richten we ons op kansen, talenten en mogelijkheden naast de problemen en beperkingen.
Wat anderen over mij zeggen: eerlijk, ziet mensen, durft dat te zeggen wat anderen soms lastig vinden, zacht, begripvol, pakt aan, heeft humor, kan raken en makkelijk een weg naar binnen vinden.

Femke

Mijn naam is Femke, ik ben ruim 10 jaar werkzaam als ambulant begeleider. Ik heb veel ervaring in het begeleiden van jong volwassenen en volwassenen met gedrags- en psychiatrische problematieken.

Soms heb je even iemand nodig die je een zetje kan geven in de goede richting. Zoek je iemand die je helpt om weer structuur te krijgen, om in beweging te komen en die weet door te pakken? Dan wil ik je graag helpen.

Ik ben van nature een rustig persoon, kan goed luisteren, ben doordacht en sporten zet ik graag in als ondersteunend middel.


Ercan

Mijn naam is Ercan.

Ik hou van mensen en ik hou van helpen. En deze twee komen mooi bij elkaar in ons beroep. Niet meer denken aan professionele afstand, maar in professionele nabijheid.

Ik help en ondersteun waarbij het nodig is en het liefst doe ik dat op een manier, zodat je het uiteindelijk zelf kunt.


Manon


Mijn naam is Manon, Ik heb ruim 15 jaar ervaring in het werken met jongeren en (jong)volwassen.

De afgelopen 9 jaar heb ik mezelf gespecialiseerd in autisme binnen een GGZ expertise- en behandelcentrum voor mensen met autisme. Daarvoor heb ik 6 jaar binnen de jeugdhulpverlening gewerkt. Ik heb veel ervaring in het geven van op maat gemaakte trainingen. Ik geloof sterk in oplossingsgericht werken en ervarend leren.

Voor Fris verzorg ik momenteel, aanvullende op de begeleiding, de volgende modules: psycho-educatie ass, brainblocks, inzicht in prikkelverwerking, communicatieve & gespreksvaardigheden en assertiviteit.

Op verschillende momenten in je leven kan je wel wat ondersteuning gebruiken. Het is soms fijn als er iemand met je mee denkt als je er zelf niet helemaal uitkomt. In mijn coaching probeer ik je bewuster te maken van je eigen patronen die je soms in een houtgreep houden. Ik daag je uit om te kijken naar wat je wil bereiken, hoe je daar kunt komen en wat je daarvoor nodig hebt. Vaak kun je meer dan je denkt!


Daniel

Mijn naam is Daniel Smit. ik ben gek op de natuur, klussen aan mijn auto of huis en sporten en ben gek op mensen. Daarom doe ik met zoveel plezier dit werk.

Ik vind het belangrijk om echt contact te hebben met de persoon die ik begeleid en van daaruit deze persoon te begeleiden. Dat doe ik door zelf eerlijk en open te zijn over wie ik ben, wat ik denk en af te gaan op mijn intuitie en ervaring. Ik vind vertrouwen in elkaar namelijk erg belangrijk. Mijn kracht ligt in het coachen van mensen. Samen doelen stellen en ervoor zorgen dat deze worden behaald.

We hebben allemaal bepaald gedrag aangeleerd. Thuis, van vrienden en door jezelf. Door beter te begrijpen waarom je iets doet en wat er goed gaat en minder goed gaat word je meer bewust van de keuzes die je maakt. Die keuzes zijn belangrijk voor jouw toekomst.

Ik help jou graag met het onderzoeken van die keuzes. Wat zou je willen doen? Wat zorgt er voor dat je dat nu nog niet doet? Waar gaat het mis en hoe kun je daar zelf, met mijn hulp, iets in veranderen?


Marijke


Mijn naam is Marijke Pielage, beeldend kunstenaar en autismespecialist. Met mijn bureau Atelier KunstMaat heb ik kunstcoaching ontwikkeld. Dit is een specialistische begeleidingsvorm waarin ik de wereld van kunst en autisme aan elkaar heb gekoppeld: een bijzonder mooi en boeiend krachtveld!

Kunstcoaching is een vorm van atelierbegeleiding en beeldende therapie, speciaal voor (jong) volwassenen met een persoonlijke problematiek als gevolg van autisme, adhd, depressie en (faal)angst. Ik ben in 2008 met dit werk begonnen en doe dit nog steeds met heel veel plezier en enthousiasme. Ik werk vanuit mijn eigen atelier in Arnhem.

Mijn begeleiding is gericht op het ‘leren leven’en staat altijd in relatie tot jouw persoonlijke talentontwikkeling. Met behulp van beeldend vormen, en ook bijvoorbeeld schrijven en dichten, ontdek je op een andere en nieuwe manier uitdrukking te geven aan je gevoelens. Met gespreksvoering kunnen samen je levensloop in beeld brengen. Hoe wil je je leven vormgeven? Wat is daarvoor nodig? Hoe ziet dat er uit? De rustige atelieromgeving geeft de juiste context om creatief met elkaar te werken aan het vormgeven van jouw verhaal.